Διαφήμηση
Διαφήμηση
Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
18622462_699643050238602_1408055986372046492_n
Διαφήμιση

Ημερομηνια

Κοινοποίηση

Facebook
Email

Να σου πω κάτι ρε φίλε;
Αν δεν τρως το χοιρινό μου δεν σε θέλω στο τραπέζι μου
Απλά είναι τα πράγματα και τα κάνουμε πολύπλοκα
Κι αν θέλεις να είσαι κι εσύ ειλικρινής με τον εαυτό σου ούτε συ θέλεις την φιλοξενία μου
Γιατί εδώ δεν μιλάμε για γεύσεις, έτσι δεν είναι;
Είναι αμαρτία για σένα να τρως χοιρινό, άρα εγώ που το τρώω μέσα στα μούτρα σου τι είμαι;
Ιερόσυλος, πες το καλέ μου, μην το κρατάς μέσα σου και γιγαντώνει ανώμαλα
Άσε το άλλο, αυτό που εδώ γύρω εμείς άντρες και γυναίκες κοντεύουμε να γίνουμε ίσα κι όμοια
Αυτό πάλι; Που το πας;
Μην σου θυμίζω και σε βγάζω κι από τα ρούχα σου πως εδώ διαλέγει η γυναίκα τον τρόπο που θα ζήσει, αυτό-διατίθεται που λένε παλικάρι μου
Κάτι φορές, δηλαδή, αποφασίζει και κάνει και οικογένεια μοναχή της, κάνει παιδιά, δουλεύει κι ακούει μόνο τον εαυτό της.
Αυτό κι αν είναι αμαρτία, ε παλικάρι μου;
Μην μπω στα θρησκευτικά και σε κακοκαρδίσω, δεν το θέλω.
Ούτε ένας εδώ γύρω δεν κουβαλάει το χαλάκι του και δεν πέφτει στα γόνατα 3-4 φορές τη μέρα να ευχαριστήσει τον Θεό Σου, ούτε ένας.
Κι αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πως την βγάζεις στη Δύση;
Χάλια μαύρα, σε εκμεταλλεύονται όποιος μπορεί και όπως μπορεί. Αν έχεις μεροκάματο, πιο κάτω δεν έχει, τα στέκια σου θλιβερά, η αντρική σου ορμή ως να μην υπάρχει και η τύχη συχνά εξαντλείται στο μπας και γυαλίσεις σε κανένα ώριμο και σου πάρει κανένα πουκάμισο, έτσι δεν είναι; Από όπου και να το πιάσεις αβίωτο, το ξέρω.
Τώρα μεταξύ μας είναι δυνατόν να ζεις στο σπίτι μου και να είσαι καλά με όλα αυτά;
Όχι;
Εμ άδικο δεν έχεις.
Μήπως εγώ αν θα έμενα στο δικό σου θα ήμουν καλά; Θα έβλεπα για παράδειγμα που παντρεύετε υπέργηρους με δεκάχρονα και θα χαμογελούσα με ευγένεια; ή θα παρατηρούσα τις γυναίκες στο χάλι που τους αρέσει να ζουν και δεν θα είχα βάλει μπουρλότο στην θρησκόληπτη κοινωνία σας;
Μπουρλότο, ο λόγος που το λέει, γιατί με κρατάει κι αυτή η αναθεματισμένη η δημοκρατία που ρέει στις φλέβες μου παράλληλα με το αίμα, το΄χουμε τούτο το κουσούρι εδώ γύρω όλοι εμείς, οπότε όπως καταλαβαίνεις θα την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια και θα έφευγα από το “ανήθικο” κατά τα δικά μου πατεριμά…σεβόμενη το δίκιο σας και ας μην το αναγνώριζα.
Ενώ εσύ τι κάνεις; Μένεις στο σπίτι μου και σιωπάς, και μαζεύεις και σιωπάς και μαζεύεις….
Μια θα χαμογελάσεις με ευγένεια για το ένα, δυο θα αποφύγεις το άλλο, τρεις θα γυρίσεις σπίτι σου να βρεις το ίσο σου, μα η ζωή δεν περνά έτσι.
Κι επειδή δεν περνά έτσι, δείχνει πως έχει έρθει η ώρα να θυμώσεις και να τα βάλεις μαζί μου για τα καλά.
Έχεις το ισχυρότερο όπλο, παίρνεις τη ζωή σου με τα ίδια σου τα χέρια, όπως όλοι οι βάρβαροι, οι άφρονες και τα πρωτόλεια μυαλά, πώς να σε πιάσω σε αυτό εγώ;
Εγώ, με αυτή την εκνευριστική δημοκρατία, που σου έλεγα πιο πάνω, ψάχνω να ερμηνεύσω τη μανία σου, δίνω δίκιο στους καταπιεσμένους λαούς που εκμεταλλεύονται οι κρατούντες της Δύσης και μπλα και μπλα και μπλα και μπλα
Και μαζί με το πολύ μπλα της κουλτούρας μην ξεχάσω να σου πω πως το βρήκαν το 8χρονο κοριτσάκι από την Κύπρο, που αγνοείτο από χθες το βράδυ. Χθες ξέρεις μωρέ στο Μάντσεστερ, στη συναυλία, που πήρες μαζί σου καμιά εικοσαριά  νέα παιδιά, για να δικαιώσεις τον θεό σου, αυτό.
Το βρήκαν νεκρό μην ανησυχείς, όχι το λέω μπας και ανησύχησες πως τα κατάφερε και θα την ζήσει τη ζωή του, είναι εντάξει, νεκρό.
Και το μήνυμα σου το πήρα επίσης μην νοιάζεσαι, τώρα άρχισες λες, τώρα θα δούμε τι θα πάθουμε.
Πάντως αν ήταν στο χέρι μου θα σε είχα στείλει στην δική σου παραλία να παίζεις το τόπι σου κατά πως θέλουν οι θεοί και δαίμονες σου.
Κι επειδή όπως σου ξαναείπα έχω αυτή την εκνευριστική δημοκρατία να με κυβερνά, θα έκανα αγώνα με τους όμοιους μου-υπάρχουν πολλοί, αυτοί είναι για την ακρίβεια οι πιο πολλοί…να ζεις στον τόπο σου και με τα δικά μου λεφτά.
Η Δύση έχει να δώσει και οφείλει να το κάνει. Και από όσο ξέρω στον αγώνα της μη μετανάστευσης υπάρχουν μελέτες και προγράμματα για επενδύσεις σε χωριά που έχει εξακριβωθεί πως είναι πραγματικά φτωχά και το φευγιό φαντάζει μονόδρομος, από την Λιβύη μέχρι το Πακιστάν, ώστε να καταφέρει αυτός ο κόσμος να ζήσει στον τόπο του με αξιοπρέπεια, με τα ήθη και τα έθιμα του.
Μέχρι να ωριμάσουν οι καιροί και να γίνουν αυτά πράξη, νομίζεις ότι μπορείς να σκορπάς το θάνατο, επειδή 300 οικογένειες μονοπωλούν τον πλούτο του κόσμου, για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου;
Αν ναι, τότε κάνε το στην γειτονιά σου, γίνε πραγματικός μάρτυρας όχι τσάμπα ……
Εγώ μια φορά παλικάρι μου αν δεν τρως το χοιρινό μου, στο τραπέζι μου δεν σε θέλω.
Δεν είσαι ευπρόσδεκτος από μένα κι αν θέλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου δεν θέλεις ούτε εσύ την φιλοξενία μου

ΑΛΛΑ
ΑΡΘΡΑ