Διαφήμηση
Διαφήμηση
Πόσο σε θαυμάζω να ξερες…
36086861_884852835050955_305546537532915712_n
Διαφήμιση

Ημερομηνια

Κοινοποίηση

Facebook
Email

-Πόσο σε θαυμάζω να ξερες, έχεις καταφέρει να βάλεις στο χαρτί τον έρωτα, την πνοή του, την ανάσα του, είσαι για με ο απόλυτος ποιητής του, τον περιέγραψες, τον πλησίασες, τον ζωντάνεψες όσο λίγοι, γιαυτό σου λέω πόσο σε θαυμάζω για τον έρωτα που περιγράφεις !!!!
-Τον έρωτα…… ναι, για πες μου, εσύ τον γνώρισες τον έρωτα; Συνάντησε στο σεργιάνι του την καρδιά σου, απόλυτος, κυρίαρχος, ανίκητος;
-Εγώ…. μια πριν να μου πάρει την τελευταία ανάσα….., καταλύτης, τρόμος και δέος μαζί……γιαυτό αναγνωρίζω την αξία σου, σαν σε διαβάζω, διαβάζω τον έρωτα που ζω!!!
-Πόσο σε θαυμάζω να ξερες….χρόνια καταγράφω τον ιδανικό έρωτα, τον τακτοποιώ στο χαρτί, το περιγράφω, μαζεύω σαν τον ζητιάνο λέξεις να τον ντύσω, να τις ταιριάξω να τον βγάζουν μοναδικό, μόνο που ξέρεις κάτι; Έχω χάσει την αλήθεια του, την ύπαρξη του…Γιατί παλικάρι μου σαν τον ζεις δεν τον καταγράφεις, ούτε έχεις την ανάγκη να τον μοιραστείς με κανέναν τρίτο, σαν τον ζεις αφορά εσένα και το ζητούμενο σου, δεν μπαίνουν σε καλούπια γραμματικής οι αισθήσεις, γιαυτό σου λέω πόσο σε θαυμάζω για τον έρωτα που ….ζεις !!!!

ΑΛΛΑ
ΑΡΘΡΑ